2011. május 27., péntek

DRS 500 TRAFIPAX ÉS LÉZER DETEKTOR KÜLSŐ ÉRZÉKELŐS - Jelenlegi ára: 11 700 Ft

Eladó a képeken látható DRS-500 típusú professzionális lézer detektor 2 db külső lézerérzékelő fejjel!
MOST A KÉSZLET EREJÉIG 12. 990Ft helyett CSAK 11. 700FT
Leírás:
- A termék (külső érzékelős lézer detektor) CE minősítéssel és tökéletes magyarországi finomhangolással rendelkezik (Fáma II, Fáma III, SCS-101, SCS-102A, SCS-102B, SCS-103, stb... )
- A DRS500 rendelkezik szivargyújtó és direkt bekötési lehetőséggel is.
-Összeköthető a radardetektorral, így elég egy szivargyújtó, hiszen mind a két termék tudja onnan venni a tápfeszültséget.
- Ezen kívül rendelkezik elalvás gátló funkcióval is!
-Abban a pillanatban megszólal, ahogy ráteszik a sofőrre a lézer jelet (pl. az SCS-103-asat is).
- Mivel az SCS-103 egy fotó lézer, ami azt jelenti, hogy pl. 70méteren készít egy fotót, de a lézer jel akár 200-500 méterre is eljut, így ezzel az eszközzel valóban megelőzhető a büntetés.
Jellemzők:
- 2db nagy látószögű, kisméretű szenzor
- Némítási funkció
- Szimulációs mód
- Elalvás gátló funkció
- Digitális jelfeldolgozás
- Radardetektorral összekapcsolható
- Fontos: a radar- és lézerdetektor sok esetben nem szólal meg, hiszen a lézernek nagyon kicsi a szórása és a rendőr csak a rendszámtáblára vagy max az emblémára teszi a jelet, így a detektornak (még ha egy 100. 000 ft-os készülékről is beszélünk) sokszor esélye nincs. Ezzel a készülékkel viszont a lehető leghatásosabb az előjelzés, hiszen ez a lökhárítóba kerül felszerelésre.
-DRS-500 kitűnő védelmet nyújt. Nincs téves riasztás, viszont minden lézerre van riasztás (ellentétben ugye a szélvédőre rakott detektorral, ami nem mindig tud jelezni, hiszen sokszor nem is érzékeli a lézer jelet, mert az nem a szélvédőre irányúl, hanem a rendszámtáblára).
Saját tapasztalat:
Most már vagy 5 hónapja használom az autómban (02. 02) az adott eszközt és bátran állíthatom nagyon jó, tévesen sosem jelez, ha jelez annak oka van akkor biztosan lézerrel sebességet mértek az autónkon. Én legtöbbet autópályán megyek és nem egyszer jelzett a telepített illetve kocsiból történő méréskor, de mivel pályán nem hajtok gyorsan nem kellett soha fékbe taposnom, de a minap az Üllőin kifele a gyorsforgalmi felüljárójánál ott ültek az autóban a lézerrel és nagy szolgálatot tett nekem mert tutira bele futok ha nem jelzi, a jelzéskor gyors fék és körültekintés, a szögből ítélve nem engem mért mert takarásban voltam, de mégis jelezte a lézert. Az előttem lévő a jelzést követően kb 1 másodpercre taposott a fékbe szívből kívánom neki, hogy ne büntessék meg!
Régebben árultam radar és lézer detektorokat, de nem sokáig, azokat is teszteltem és semmire nem volt használható, minden benzinkútnál ATM-nél jelzett, ahol meg láttam, hogy mérnek ott meg semmi, persze lehet amit én forgalmaztam az nem volt jó minőségű, pedig akkoriban az a típus nagyon felkapott volt.
Ezt a DRS 500-ast bátran ajánlom mindenkinek, ár érték arányban jobbat a piacon most nem lehet kapni az biztos!
1év garanciát vállalunk a termékre!!!
Beszerelhető univerzálisan bármely típusú gépkocsiba, kisbuszba, kisteherautóba!!!
 
Köszi hogy benéztél!
COOLAUTOO
Autóalkatrészek és autófelszerelések LEGJOBB ÁRON !!!


Jelenlegi ára: 11 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 11:55
. DRS 500 TRAFIPAX ÉS LÉZER DETEKTOR KÜLSŐ ÉRZÉKELŐS - Jelenlegi ára: 11 700 Ft

Fontos