2011. június 27., hétfő

E-cigi+3 töltő+10 db ajándék patron csak 1 Ft!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Elektromos-cigaretta + 3 töltő + 10 db ajándék patron csak 1 Ft!!!
A szett tartalmaz:
1 db cigarettát
1 db 220-s hálózati töltőt (konnektorról töltés)
1 db szivargyújtó töltőt ( autó-szivargyújtóról töltés)
1 db USB töltőt (számítógép USB töltés)
10 db ajándék patront!
Az elektromos cigarettáról
Az elektromos-cigaretta képes helyettesíteni a hagyományos cigarettát. Annyiban tér el attól, hogy a használata során nem képződik kátrány, káros égéstermék, és a további közel 500 féle, az emberi szervezetre káros kémiai összetevő sem (amelyek egyébként a hagyományos cigaretta által előidézett légzőszervi és szív-, érrendszeri, valamint daganatos megbetegedéseket okozzák)!
Az elektromos cigaretta előnyei:
Az e-cigaretta használatával megszabadulhatsz a hagyományos cigaretta fogyasztásával járó számos egészségügyi kockázattól, úgy, hogy közben nem kell lemondanod a dohányzás kínálta örömökről.
Az e-cigaretta használatának legfőbb előnyei:
alacsonyabb az egészségügyi kockázat,
a hagyományos dohányzást tiltó helyeken is használható (iroda, étterem, repülő… ),
a társadalmi kirekesztés elkerülése,
nem füstöl, nem ég, nem tűzveszélyes,
a passzív dohányzás kizárva,
a használatkor kiáramló pára szagtalan, így nem lesz büdös a ruha és haj,
jelentősen olcsóbb, mint a hagyományos dohányzás.
Az elektromos-cigaretta látszólagos füstjét, melyet mikroelektronikai szabályozó technológia, és porlasztási eljárás generál, kátrány nélkül lélegezhetik be a használók. A füst tehát látszólagos, vagyis vízgőz (pára), és a használt patron típusától függően nikotin kerül a szervezetbe.
Az e-cigit használók megakadályozzák, hogy tüdejükbe és szervezetükbe kátrány, és számos más veszélyes anyag jusson, és megkímélik a kellemetlen cigarettafüsttől a passzív dohányosokat is.
Az elektromos cigaretta működése:
Az e-cigaretta belsejében a folyékony nikotint egy miniatűr, porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lévő alacsony sűrűségű nikotint 0, 5 µ m -1, 5 µ m ködszerű cseppekké porlasztja a magas frekvenciás, ultrahangos, vibrációs mezőben.
Ezután a füstköd cseppecskéket szétszórja a szíváskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, amely a cigaretta füstjét utánozza. Mielőtt porlasztaná a folyadékot, fel kell melegíteni, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy a legkönnyebb legyen porlasztani.
A készülék a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50°C- 60°C) is stimulálja, biztosítva ezzel a dohányosok már megszokott érzését.
Használata:
Az elektromos-cigaretta használata kicsit különbözik a normál cigizéstől. Amikor beleszív a cigarettába, a következőkre kell figyelnie:
Ne szívdja a cigarettát gyorsan, lassú és hosszú szippantásokkal lehet elérni azt a hatást  (elegendő mennyiségű és hőmérsékletű „ füst” ), amit a megszokott, normál cigaretta nyújt.
Ne szívjon túl kicsi slukkokat, és ne szívjon bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással lehet a cigaretta működésére.
Mindig lassan szívjon a cigarettába (max. 10-15 alkalommal „ rágyújtásonként” ), majd hagyja, hogy az atomizátor legalább 20-30 percet pihenjen. A készülékek túlzott használata hibás működéshez vezethet.
A készülékek üzembe helyezése előtt figyelmesen olvasd el a használati utasítást, melyben részletes információkat találsz az első lépésekről, a napi használatról, a patronok cseréjéről, valamint a karbantartásról.
A patron:
A patron nikotin-folyadékot tartalmaz. Dohányzás közben a nikotin 7-9 másodperc alatt a vérbe jut, amire a dohányos szervezete egy sor fiziológia reakcióval válaszol, mint például a boldogság érzet. Manapság, szakértők és sok klinikai tapasztalat szerint a „ nikotint helyettesítő terápia” biztos, és hatásos módja lehet a dohányzásról való leszokásnak.
A patronok erőssége kizárólag a nikotintartalmat jelzi. Mikor szívja az elektromos-cigarettát, az atomizátor által felmelegített, nikotinnal kevert vízgőzt (látszólag füst) inhalálja. Ennek a látszólagos füstnek a mennyisége határozza meg a használat során, a garatban érzékelhető erősséget.
A patronok különböző mértékű nikotin tartalma a dohányzásról való fokozatos leszokást is segítheti. A zéró nikotin tartalommal bíró patron használata akkor ajánlott, ha:
Már eljutottál a leszokási módszer 4. fázisához
Biorezonanciás leszoktató terápián vettél részt (e terápia után szigorúan tilos a nikotinbevitel, ugyanakkor egyeseknek még szüksége lehet a beidegződött mozdulatok gyakorlására. )
Már nincs szükséged a nikotinra, mégis szeretnél alkalmanként „ dohányozni”
Csak a 18. életévét már betöltött személyeknek!
Ajánlott levélként előre utalás után 420 Ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 12:35
. E-cigi+3 töltő+10 db ajándék patron csak 1 Ft!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos