2011. szeptember 28., szerda

ÚJ! MAGNA POWER mágneses talpbetét (hihetetlen) - Jelenlegi ára: 700 Ft

ÚJ!
UNIVERZÁLIS MÉRETŰ, csak körbe kell vágni, az adott személy lábának méretére.
Majna POWER mágneses talpbetétek hatása közismert. A mágneses terápia alkalmazása az ókorba nyúlik vissza. Kínában már időszámítás előtt alkalmazták ezt a gyógymódot. A mágnes terápia csökkenti a fájdalmakat, gyorsítja a szervezet öngyógyító folyamatát. Ugyanakkor felgyorsítja a vér áramlását, mellyel több oxigén jut el a sejtekhez. Először sikerült olyan talpbetétet készíteni, amely egyesíti a talpbetétek egészségvédő hatását. A mágneses betétben elhelyezett különleges  körkörös mozgása, valamint a mágneses fólia gyógyító hatása következtében rendkívüli védelmet biztosít.
A betétben lévő 5-5 mágnes arányosan elosztja a lábra nehezedő terheket, kitölti az eltérő alakzatú talprészeket. A talpbetétet kitöltő különleges anyag javítja a láb vérellátását, masszírozó hatásán keresztül csökkenti a láb és derékfájdalmakat
A vásárlás menete:
A vevő amikor megnyeri a terméket én nem sokkal rá küldök egy e-mail, benne a számlaszámmal, a termék/ek összesítése és a postaköltség ára, azaz a pontos összeg.
OTP számlaszámra kell utalni, tehát aki azonos bankból utal annak jó, mert úgy hamarabb tudom postázni, mert az összeg beérkeztekor adom postára a csomagot.
Fontos , hogy a közleménybe bele kell írni a vevő felhasználónevét, mert arról azonosítom be a vevőt, ha az nincs ott, akkor nehezebb megtalálnom, hogy kinek postázzak.
A csomagokat ajánlott levélként szoktam általában küldeni, ami a feladástól általában másnap , valamint 2 napon belül célba szokott érni.
Sikeres vásárlásokat kívánok!


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 19:56
. ÚJ! MAGNA POWER mágneses talpbetét (hihetetlen) - Jelenlegi ára: 700 Ft

Fontos