2011. július 28., csütörtök

Éhségűző kapszula Cm3 olcsón ! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Eladó 18 szem Cm3 Alginát kapszula, nem kell megvenni drágán az egész dobozt ahhoz, hogy kipróbáld!
A doboza már nincs meg, mert a többit már másnak adtam, 2 levél van.
2014-ig jó, én csak kipróbáltam, de én nem éhség miatt eszem, így nekem ezért nem használ.
Ha jól tudom az egyetlen olyan termék, amely orvosi eszköznem minősül, így egyrészt abszolút bevizsgált, másrészt  egészségpénztárra is elszámolható (én is így vettem! ).
Természetes alapanyagokból készült, a telítettség és jóllakottság érzetét keltő készítmény, a túlsúly okozta problémák kezelésére. “ Biotechnológiai szenzáció: a gyomorban kifejtett  hatásmechanizmus”
A CM3 Alginat egy biotechnológiai szenzáció a természetes teltségérzet és jóllakottságérzet elérésére.
A CM3 Alginat kapszula a gyomorban puha, zselészerű anyaggá duzzad, amely a gyomorfallal érintkezve folyamatosan ingerli a jóllakottság-érzetéért felelős receptorokat. Így ezek a receptorok újra és újra elküldik az üzenetet az agy éhségközpontjába: Jóllaktam!
A diéták sikertelenségének leggyakoribb oka a nagy étvágy és nassolás, ezért a legfontosabb, hogy biztosítsuk a fogyókúrázók számára a jóllakottság érzését. Klinikai vizsgálatok is megmutatták, milyen fontos szerepe van a diétában annak, hogy az ember jóllakottnak érezze magát – azok a résztvevők, akik CM3 kapszulát szedtek a kísérlet során, négyszer olyan jóllakottnak érezték magukat az elfogyasztott étel mennyiségétől, mint azok, akik placebót kaptak.
A CM3 kapszulából az étkezést megelőzően legalább 30 perccel 1-3 kapszulát kell bevenni egy nagy pohár vízzel. (A hatékony alkalmazás érdekében olvassa el a dobozban található használati útmutatót. ) Az Alginat-test a gyomorban megduzzadva órákig biztosítja a teltségérzetet, majd természetes úton lebomlik.
A klinikai kísérletek azt is igazolták, hogy a CM3 Alginat segít hosszabb ideig fenntartani a jóllakottság érzését, ezzel csökken az elfogyasztott étel mennyisége. Akkor is veszíthetünk a súlyunkból, ha a CM3 szedése mellett nem fogyasztunk diétás menüt.
Ha valaki nem tudja abbahagyni az evést az előtt, hogy jóllakottságot érezne, és nem szeretne nassolni azért, mert folyton éhesnek érzi magát a kínzó diéták során, akkor a megoldás a CM3 Alginat! A szakemberek szerint rendkívül fontos szempont egy sikeres diétánál, hogy a fogyókúrázó érezze, hogy jóllakott. Ha le tud fogyni úgy, hogy közben nem érezte éhesnek magát, több esélye van arra, hogy nem adja fel a diétát, és eléri a célul kitűzött álomsúlyát.
Előfordul, hogy megszokásból többet eszünk, mint amennyire szükségünk van, és néha egyszerűen nem tudunk ellenállni a finom falatoknak. Mindkét esetben segít a CM3, hiszen ha hosszabb ideig jóllakottnak érezzük magunkat, könnyebb betartani a diéta során előírt kisebb adagokat, és lecsökkenteni, vagy teljesen megszüntetni a nassolást. Amikor a testünk hozzászokik, hogy csak annyit együnk, amennyire valóban szükségünk van, könnyebb lesz ellenállni a nagyobb adagoknak, és csökken a nassolás gyakorisága. Idővel csökkenthetjük majd a CM3 kapszula adagját is, miközben még mindig fogyunk. Végül teljesen el lehet hagyni a CM3 szedését, a kilók pedig akkor sem szaladnak majd vissza, hiszen testünk már teljesen hozzászokott az új, optimálisabb táplálkozáshoz.



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 23:35
. Éhségűző kapszula Cm3 olcsón ! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fontos