2011. október 25., kedd

Bront , Emily: Üvöltő szelek - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Üvöltő szelekA könyv listaára: 2499 Ft. Leírás:
A világirodalom egyik nagy rejtélye a Brontë nővérek, különösen pedig Emily nagy hatású irodalmi munkássága. A zord éghajlatú, isten háta mögötti Haworthben élt, mégis ő volt a megalkotója a számos irodalmi, mesterségbeli újdonságot (pl. az időrend felbontását) hozó, nagy pszichológiai érzékkel megírt Üvöltő szeleknek. A most a Könymolyképző Kiadó gondozásában kibocsátott történet színhelye egy yorkshire-i tanya, a Szeles-domb, az Earshaw család fészke, ahova a gazda egy este talált gyereket hoz magával. A fekete hajú váltott gyerek, Heathcliff és a ház leánya, Catherine között szerelem színezte pajtásság alakult ki. Az apa halála után Catherine bátyja, Hindley béres sorba taszította a betolakodót. Heathcliff nem bírta sokáig ezt az életet, s mikor úgy érzi, hogy kis barátnője is elfordul tőle, megszökik. Catherine férjhez megy a környék legelőkelőbb birtokosának, Lindonnak szelíd fiához, Edgarhoz. Jó néhány év múlva Heathcliff gazdag és művelt férfiként tér vissza, s nyomban nekilát, hogy bosszútervét megvalósítsa: először a Szeles-dombot szerzi meg az őt annyira gyűlölő Hindleytől, majd Catherine-t és férjét kergeti a sírba. Ördögi praktikákkal az apák és anyák vélt vagy valóságos vétkeit az új generáción akarta megbosszulni, s eközben még saját fiát is feláldozza. Catherine iránti síron túli szerelme és önmagát sem kímélő tébolyult szenvedélye végül is a halálba viszi. Őrült művét azonban nem tudta befejezni, a Lindon és a Earshaw család utolsó sarjai boldogok lettek. A regény újdonsága, hogy a vad romantikus témát realista eszközökkel kezeli, s a látomás és valóság olyan szerves vegyületét állítja elő, ami a modern regény egyik mintája lett. ISBN: 978-963-245-026-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 14:31
. Bront , Emily: Üvöltő szelek - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Fontos