2011. október 27., csütörtök

Főzzünk együtt családias hangulatban(tábor) - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

";; Főzzünk együtt családias hangulatban";;
Előfordult már önnel, hogy a drágábbnál drágább szakácskönyvet használva mégis a kukában landolt az étel amit elkészített? Ezért vagyunk mi, hogy segítsünk. Várunk sok szeretettel ha szeretnéd megtanulni a könnyen megfőzhető ételeket elkészítését,  ha szeretnéd meglepni a szerelmed a családod , ha szereted a jó társaságot és eljutottál odáig, hogy jelenlegi étrended nem épp egészséges, de tenni még nem tudtál érte, akkor itt az ideje, hogy elkezd és jelentkezz! Gyere el egyedül, barátoddal, barátnőddel vagy akár a családdal.
Biztos hallotta már, hogy a férfiak szívéhez a hason át vezet az út. 20 éves múlttal és rengeteg tapasztalattal bizton állíthatom, hogy ez így van.
Amatőr főzőtábor 3 nap/2 éj teljes ellátással 37. 500. -ft.
A részvételi díja tartalmazza 2  x 3 óra kurzust, az alapanyagokat, a kötényt és eszközhasználatot, oktatóink óra díját és a nyomtatott recepteket. Kísérő esetén a szállás teljes ellátással 17. 500. -ft
Elhelyezés Balaton parton lévő igényes új építésű panzióban(szauna jakuzzi) is rendelkezésére áll a vendégek részére. 2 és 3 ágyas szobákban, minden szobában saját fürdőszoba, tv, hűtő található. A kurzus a panzió mellett lévő felszerelt étterem konyhájában van.
A táborba érkezés péntek 17. 00,   távozás vasárnap 10. 00 .
A jelentkezéseket regisztráljuk és emailben visszaigazoljuk.
A tábor 2011. 10. 14-től minden hétvégén indul az időpontjairól a résztvevőket emailban vagy telefonon értesítjük.
A kurzusokra alkalmanként csak 10 jelentkezőt áll módunkban fogadni.


Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-03 23:03
. Főzzünk együtt családias hangulatban(tábor) - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Fontos